Aitana Bonmatí revela el "Coti" del Barça amb els The Tyets

The Tyets ha estat la banda sonora del Barça Femení aquesta temporada. Aitana Bonmatí els ho ha volgut agrair i el grup mataroní li ha desitjat sort per a la final de la Champions.
Jordi Bentanachs Actualitzat
TEMA:
CHAMPIONS EINDHOVEN

Tot va començar a Instagram. Aitana Bonmatí va enviar un missatge a The Tyets per explicar-los que els escoltaven al vestidor i que dues de les seves cançons, "Coti x Coti" i "Bailoteo", eren himnes per a elles. Així va néixer una relació que ha fructificat en els últims mesos. Poques hores abans de la final d'Eindhoven, s'han intercanviat missatges d'agraïment i de bona sort. Això li deien en Xavier Coca i l'Oriol de Ramon a l'Aitana:

Aitana, espero que dissabte vagi superbé i que porteu la copa a casa. Molta merda a tu i a tot l'equip, sou les millors i segur que farem uns bons "bailoteos" amb la celebració d'aquesta Champions

The Tyets dedicant el "Coti x Coti" a l'Aitana i companyia

I això responia la capitana del Barça fent de portaveu de gran part del vestidor del femení:

Moltes gràcies pel missatge, intentarem portar-la a casa i us en podreu sentir partícips, la vostra música la veritat és que ens ha acompanyat durant tota la temporada. 

A la rua de celebració va sonar The Tyets

Un clàssic de la rua de celebració

L'èxit dels Tyets ha estat tan fulgurant que encara al·lucinen quan miren enrere i recorden tot el que han viscut en els últims anys. El seu últim hit, "Coti x Coti", s'ha ballat arreu, també als recintes esportius. A Girona han actuat a Montilivi i Fontajau, i a Barcelona, al Camp Nou al descans del Barça-Atlètic de Madrid. A la "playlist" blaugrana de la rua de celebració de les lligues masculina i femenina també va ser una de les que més va sonar.

Al nostre "jo" de fa 5 anys li arribes a dir que Robert Lewandowski o Alèxia Putellas estarien ballant una cançó nostra i no s'ho hauria pensat mai de la vida. 

 

ARXIVAT A:
CHAMPIONS EINDHOVEN
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut