Valtteri Bottas i Lewis Hamilton en una imatge d'arxiu (Reuters)

"Abans em preguntava per què Nico Rosberg va parar de cop. Ara ja ho sé"

Després de cinc anys a Mercedes, Valtteri Bottas marxa a Alfa Romeo desvelant l'enorme pressió que suposa ser el segon pilot de Mercedes al costat de Hamilton

Després de cinc anys a Mercedes com a segon pilot, Valtteri Bottas marxa de l'equip més poderós de la graella de la Fórmula 1 per convertir-se en pìlot principal d'Alfa Romeo. I és just ara quan ha donat a entendre l'enorme pressió que suposava treballar a l'equip alemany a l'ombra de Lewis Hamilton. I ha recordat la figura del seu antecessor, Nico Rosberg.

"Recordo que Lewis i Nico es van barallar i la cosa es va tornar una mica política. Quan vaig arribar a Mercedes, em preguntava per què Nico va decidir parar-se així, de cop. Però ara em puc identificar amb ell. Puc dir per experiència que no és fàcil. (...) Quan sents un ganivet al coll, la ment no funciona tan bé."

Bottas ha fet aquestes declaracions en un podcast al seu país, a Finlàndia, on acostuma a mostrar-se més informal de cara als mitjans. L'expilot de Mercedes explica els seus remeis per intentar combatre la pressió, començant per un de molt típic al seu país.

"La sauna és un lloc sagrat per a mi. Hi passen coses divertides i sí, a vegades també es fa servir l'alcohol. No tant per desfer-te de la pressió, sinó per aclarir la ment i relaxar-te de cara al següent cap de setmana de curses. A vegades m'ha funcionat, però a vegades no."

Sobre el seu canvi d'escuderia, Bottas explica que ara se sent més alliberat:

"Aquest era el moment de fer el canvi, en començar la meva desena temporada l'F1. Tenir responsabilitat i poder marcar la diferència és fantàstic. Puc dir que he rigut i he somrigut molt més fent un anunci per a Alfa Romeo. És un fet. El meu benestar s'ha elevat a diferents nivells en tots els aspectes." 

 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut