Tarda de sol i boires persistents

L'estabilitat es consolida i tindrem dos tipus de temps i dos ambients clarament diferenciats al migdia
Alberto Alcántara Actualitzat

L'anticicló ancorat sobre el Regne Unit i Irlanda abra Catalunya i garanteix un dia ben estable.

Sol i boires

Catalunya té dos tipus de temps: boires o sol. Les boires a primera hora eren extenses per tota la plana de Lleida i parts del Bages i Osona. Cap al migdia, s'han trencat o aixecat en general. Ara bé, al pla de Lleida seran persistents. A la resta del país, el temps serà assolellat amb algunes teranyines de núvols prims a cap a l'extrem sud.

Temperatures esbojarrades

Les temperatures ballaran al compàs de la presència o no de les boires. A grans trets, fora de les zones amb boires, les temperatures seran similars a les de dijous. Ara bé, en els dominis de boira, i si persisteix al migdia, farà fred i les màximes es quedaran ben curtes. En el cas del pla de Lleida les temperatures diürnes poden caure entre 2 i 6 graus, amb màximes que rondaran els 10 ºC. Les temperatures més altes del dia tocaran els 18 ºC.

I el cap de setmana...

Tindrà dues cares: un dissabte assolellat al principi, amb núvols que aniran a més al llarg del dia, amb alguns ruixats al final. El temps insegur ens acompanyarà durant la primera fase d'aquesta setmana de ponts

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut