Meteocat estrena una nova aplicació del temps

Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Després de mesos de feina, ja la tenim aquí. Meteocat ja ha posat a l'abast de tothom la nova app per facilitat l'accés a la previsió meteorològica en temps real.

Aquesta és la primera versió de l'aplicació, que durant els mesos vinents anirà incorporant més i més informació. L'objectiu és acostar la previsió i els avisos meteorològics a tothom, des del públic en general fins als diferents sectors econòmics, sobretot, al món de l'agricultura.

Les grans novetats de l'aplicació

Una de les característiques més importants de l'aplicació és la previsió hora a hora per a cada població durant els tres dies posteriors, amb les variables: estat del cel, temperatura, precipitació, ratxa de vent, índex ultraviolat i humitat relativa. També ens mostra el resum del temps de l'estació meteorològica més propera.

 

La nova aplicació dona una gran importància als avisos meteorològics. A banda de visualitzar en un mapa les comarques que tenen activat l'avís, també podem configurar les notificacions per variable segons el nostre interès. Una altra gran novetat són les notificacions personalitzades de precipitació, de temperatura o de vent per a les poblacions que l'usuari triï.

Més endavant...

S'espera que les noves actualitzacions incorporin llamps a la imatge de radar i informació marítima i de muntanya detallada.

ARXIVAT A:
Meteorologia
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut