Aires de primavera a ple hivern, màximes enfilades als 25 ºC

Temperatures desbocades en aquest inici de mes
Alberto Alcántara / Néstor Gómez Actualitzat

Començarem la setmana esperant un canvi de temps que portarà, de manera molt fulminant, una normalització de la temperatura, però encara tindrem unes hores d'ambient primaveral, unes temperatures de març ben avançat o d'abril.

Sortida del sol a Ivars d'Urgell (Xavier Coll) (Xavier Coll)

Núvols poc consistents

Com ha passat durant els últims dies, tindrem una albada molt atractiva, a causa de la presència de bandes de núvols prims, que en alguns casos coincidiran amb bancs de boira o boirina. A mesura que passi el matí, les boires s'aixecaran. Trigaran una mica més cap a ponent. La tarda serà assolellada en general. Cap al vespre es poden acostar alguns núvols baixos cap a la Costa Daurada.

Temperatures molt suaus

L'ambient primaveral quedarà registrat un dia més als termòmetres. La temperatura de primera hora i la màxima pujaran lleugerament. Durant les hores centrals del dia estarem entre 18 i 23 ºC en una gran part del país, fins i tot, es poden assolir els 25 ºC en alguns punts del litoral o prelitoral.

I dimarts...

Comença el canvi de temps, amb l'entrada de vent de nord i nord-oest, alguna nevada minsa al vessant nord del Pirineu i un descens de la temperatura, més notable a partir del migdia al Pirineu, on la cota de neu anirà baixant dels 1.900 als 1.000 metres.

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut