Divendres, dels ruixats al cel variable i amb màximes més altes

Lenta millora del temps al llarg del dia
Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Ens trobarem entre dues pertorbacions, la que ens va afectar dijous, que ja és al golf de Gènova, i una altra que entrarà a Galícia. Sota aquesta situació, el temps es mantindrà insegur sobretot durant la primera meitat del dia.

Cel variable a Vic (Joel Bares)

Ruixats al matí, cel variable a la tarda

Matinada de cel cobert amb tendència a les clarianes. On es mantindran més els núvols i les precipitacions serà a les valls del sud del Pirineu de les comarques de Lleida. La cota de neu en aquestes zones de muntanya rondarà els 1.800 metres. Fora d'aquestes zones, al llarg del matí els núvols marxaran i tindrem unes hores centrals del dia amb temps assolellat. Durant la tarda els núvols tornaran a fer-se més abundants i al vespre ja plourà a l'oest de Catalunya.

Nova remuntada de les temperatures

Les temperatures de primera hora del matí seran ben similars a les de dijous. Ara bé, la influència del vent d'oest i sud afavorirà un nou ascens de les temperatures màximes, que podran tocar els 16 ºC.

I el cap de setmana...

Dissabte ens creuarà de nord a sud un sistema frontal que tombarà les temperatures. Caldrà paraigua dissabte a partir del migdia, i després, pedres a les butxaques pel fort vent a l'Empordà i les Terres de l'Ebre. Diumenge, dia de cel variable amb vent més fluix. Dissabte farà fred, i diumenge en farà força més.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut