Temps inestable amb pluges tant a la costa com al Pirineu

No oblideu el paraigua en sortir de casa, al 90% del país plourà, i no deixeu roba estesa
Néstor Gómez Actualitzat
TEMA:
Meteorologia

Persisteix el temps molt insegur amb núvols i precipitacions que s'estendran a bona part del país. No tenim cap gran pertorbació a sobre, però sí aire fred a les capes mitjanes de l'atmosfera i vents, en superfície, procedents del mar carregats d'humitat.

Tot preparat per a la pluja, Sant Joan de les Abadesses (Fina Clotet)

Paraigua a la vora

No deixeu roba estesa. Durant la matinada les pluges han arribat a tot el país, però ha estat a la costa on has sigut més generoses amb registres uns 101 l/m² a Barcelona. En aquest mapa podeu consultar les dades de precipitació registrades fins aquest moment, si amplieu el mapa trobareu més dades.

Continuarà plovent durant el matí a la façana litoral i prelitoral entre el Garraf i l'Empordà. A la resta del país, matí de cel cobert amb alguns plugims a les comarques del nord de Lleida. A partir del migdia, les pluges de la costa minvaran i apareixeran ruixats aquí i allà, a qualsevol punt del país; els més importants descarregaran al Pirineu. La cota de neu rondarà els 1.700 metres.

Temperatures estancades

Si bé les mínimes es mantindran sense canvis, les temperatures màxim podran baixar lleugerament. La immensa majoria de temperatures màximes del país es mouran entre els 14 i els 18 ºC, i molt localment tocaran els 20 ºC.

I els pròxims dies...

Dijous tindrem un dia de nou encapçalat pels núvols i per algunes febles precipitacions. El temps millorarà sorprenentment de cara a divendres, diada de Sant Jordi; s'espera un dia assolellat, sobretot al matí

 

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut