Arriben les ventades i se'n va el fred

Temps majoritàriament assolellat amb temperatures que apunten cap amunt. El vent anirà a més al llarg del dia
Néstor Gómez Actualitzat

L'anticicló situat a les Açores i les borrasques ubicades a Islàndia faran que aparegui un passadís de vent de nord-oest que es dirigirà de resquitllada al Pirineu. Una situació que provocarà vent de mestral i ponent durant les pròximes 24 hores.

Sol, pocs núvols i vent

Durant tot el dia el temps serà molt assolellat a gran part del país. Només al matí apareixeran núvols baixos o boires a l'altiplà de la Segarra i a punts del Prepirineu que costaran de marxar. En paral·lel, a la Vall d'Aran els núvols seran presents durant tot el dia i hi haurà possibilitat d'alguns ruixats, amb la cota de neu situada cap als 1.800 metres. La tarda serà assolellada amb cel variable a la Catalunya central. El vent bufarà a tota la meitat sud del país, i també a les cotes altes del Pirineu i, a més, s'intensificarà al llarg del dia.

Adeu al fred

Les temperatures tiren amunt, tant mínimes com màximes. El fred matinal no serà tan rigorós i l'ambient al migdia serà ben agradable. Les temperatures més altes de la jornada tocaran sense dificultat els 18 ºC.

I els pròxims dies...

Dimecres persistirà la situació de sol i de ventades. El pròxim sistema frontal actiu pot tocar el Pirineu dissabte.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut