Comença la setmana amb més sol i menys ruixats

Després d'un cap de setmana mogut, durant els propers dies els ruixats aniran a la baixa
Alberto Alcántara/Néstor Gómez Actualitzat

El temps insegur continuarà dilluns, perquè l'aire fred en altura no es retira del tot. Tot i això, la inestabilitat no serà tan marcada com la del cap de setmana.

Ruixats a l'extrem nord

Veurem el cel força assolellat, un cop marxin els bancs de boira que apareixeran a punts d'interior, sobretot en indrets afectats per la pluja de diumenge. El sol ajudarà a la formació de nuvolades d'evolució a punts de muntanya. A la tarda, aquestes nuvolades derivaran en ruixats al Pirineu, potser també cap a la Serralada Transversal. Localment hi haurà alguna tempesta amb calamarsa. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.000 metres.

Temperatures en ascens 

Esperem un matí fresc, però amb temperatures una mica més altes que les de diumenge. La temperatura del migdia pujarà de manera més clara en general, amb pujades de 2 a 4ºC, fins i tot més a punts d'interior del nord-est. Recuperarem més valors per damunt dels 20ºC, els extrems se situaran al voltant dels 25ºC.

I dimarts...

No acabarà de fer net, i tornaran els ruixats i les tempestes de tarda a punts del Pirineu, el Prepirineu i l'interior del quadrant nord-est. Les temperatures pujaran una mica més, tret de la Costa Daurada.

VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut