Imatge promocional de "Vengadores: Endgame"

"Vengadores: Endgame" ja és la segona pel·lícula més taquillera de la història

L'última entrega de la saga de Marvel ja supera "Titanic" i "Infinity War" i té a tocar "Avatar"
Redacció
TEMA:
Cinema

El fenomen "Vengadores" va camí de trencar tots els rècords. Pocs dies després de situar-se al capdamunt de la llista de pel·lícules amb més recaptació a Espanya, l'última entrega d'aquesta saga de Marvel està a punt de convertir-se en el film més taquiller de la història del cinema.

"Vengadores: Endgame" ja ha recaptat 2.188 milions de dòlars arreu del món en només deu dies. La pel·lícula ha superat títols que han marcat un abans i un després en el setè art com "Titanic", "Infinity War" i "El despertar de la força".


Encara li queda un bon tros per arribar a la primera posició del rànquing, actualment propietat d'"Avatar". Tot i això, la cinta dirigida pels germans Rousso ha arribat a la marca dels 2.000 milions de dòlars de taquilla més ràpidament que "Avatar": només ha necessitat 10 dies per aconseguir aquesta recaptació, 36 menys dels que va necessitar el film de James Cameron.

Gran part de l'èxit global del film de Marvel es deu a la Xina, on ha recaptat més de 500 milions de dòlars.


Una era que començava amb Robert Downey Jr. intepretant Iron Man l'any 2008 i en la qual s'han anat presentant diferents superherois i superheroïnes de l'univers Marvel per fer front al Tità Boig.

"Vengadores: Endgame" s'està projectant en 1.412 pantalles de 416 cinemes arreu d'Espanya. Als Estats Units es pot veure en més de 4.600 sales.

ARXIVAT A:
Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut