Moment en què la Guàrdia Civil redueix una dona que intenta agredir la detinguda

Veïns de Vícar intenten agredir la detinguda per la mort del nen Gabriel Cruz

Crits i empentes en sortir del registre del seu domicili
Actualitzat
TEMA:
Policial

A la sortida del registre de la seva vivenda, Ana Julia Quezada Cruz, detinguda com a presumpta autora de la mort del nen de 8 anys Gabriel Cruz, ha patit un intent d'agressió pels veïns concentrats a fora.

El registre del domicili de la detinguda, a la població de Vícar, a Almeria, ha durat unes dues hores. Ha acabat passades les set del vespre. I ha estat aleshores quan algunes de les persones que l'esperaven al carrer l'han escridassat, l'han insultat i l'han intentat agredir. Tot això passava quan la dona sortia de l'edifici i pujava al cotxe de la Guàrdia Civil.

 

Ana Julia Quezada va ser detinguda aquest diumenge a Vícar després que suposadament hagués extret el cos del nen d'un pou que hi ha en una finca de la família de la seva parella i pare del menor a Rodalquilar, a Níjar.

 

Després de la detenció ha estat a la Comandància d'Almeria i ha participat en els registres de la finca de Rodalquilar i, després, a la seva vivenda.

Gabriel Cruz va desaparèixer el 27 de febrer i va ser trobat aquest diumenge al maleter de la detinguda. L'autòpsia ha confirmat que va ser estrangulat el mateix dia de la desaparició.

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut