L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Un jove amb antecedents deixa en coma un veí de Tortosa d'un cop de puny

Redacció Actualitzat

ACN Tortosa.- Un veí de Tortosa de 38 anys està ingressat en estat molt crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després que un jove de 22 anys i amb un cúmul d'antecedents policials li va clavar un fort cop de puny a les portes d'un local d'oci del carrer Argentina de Tortosa el 4 de desembre. Com ha pogut confirmar l'ACN, la víctima està en coma i té un complicat pronòstic de recuperació. L'agressor, de nacionalitat argentina, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el 25 de desembre, a Tortosa. El dia dels fets va fugir i va estar vint dies en busca i captura. El jove va passar a disposició judicial el dia de Nadal, però va quedar en llibertat amb càrrecs al cap de poques hores. Està acusat d'un delicte de lesions i un de robatori amb força perquè en el moment del fets també va sostreure el telèfon mòbil a la víctima.

El dia dels fets, la víctima va acudir a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa per rebre atenció mèdica després d'haver rebut un fort cop de puny a la cara per part de l'agressor a l'exterior d'un local d'oci de la ciutat. Al cap de poques hores, un coàgul sanguini al cervell va fer que entrés en estat crític i va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on després de diverses operacions continua en coma i en estat vegetatiu.

L'agressor, que ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'Instrucció de guàrdia de Tortosa, acumula nombrosos antecedents per robatoris, agressions, intimidació i atemptat contra agents de l'autoritat, entre d'altres.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut