La comissaria de Vic, amb tots els vidres trencats, després de l'atac (ACN)

Tres detinguts per l'atac a la comissaria de Vic en les protestes per Hasél fa un mes

Els Mossos detenen tres persones més per aldarulls en el marc de les manifestacions contra l'empresonament del raper
TEMA:
Pablo Hasél

Els Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes hores sis persones relacionades amb els actes vandàlics i aldarulls que es van produir fa aproximadament un mes a Catalunya arran de l'empresonament de Pablo Hasél. Tres d'ells la policia catalana els vincula amb l'assalt a la comissaria de Vic.

Els detinguts tenen 18, 25 i 28 anys i són de Vic, Roda de Ter i les Masies de Voltregà. Se'ls acusa de delictes de desordres públics, manifestació il·lícita, atemptat contra els agents de l'autoritat, amenaces i danys, i se sumen a les quatre detencions que es van fer poques hores després, també per aquests fets.

En l'atac, que va passar el 16 de febrer, hi va haver dotze agents ferits i danys considerables a la comissaria.

Dues detencions més s'han fet a Manresa i Navarcles. Són un home i una dona de 30 anys i se'ls acusa d'un delicte de danys per unes pintades a la façana de l'Ajuntament de Navarcles i a un cotxe de la policia municipal.

El sisè detingut se'l considera autor d'un delicte de desordres públics a Tarragona.

Segons els Mossos, 142 persones han estat detingudes en el marc dels actes vandàlics que es van produir a Catalunya des del dimarts 16 de febrer.

També aquest dijous, a Madrid, la Policia Nacional ha arrestat tres persones per agressions a agents en una protesta a la Puerta del Sol.

 

ARXIVAT A:
Pablo Hasél Llibertat d'expressió
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut