Tallen un tram de la ronda de Dalt per obres aquest cap de setmana

Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Atenció els conductors que circulin aquest cap de setmana per la ronda de Dalt de Barcelona. A partir d'aquest dissabte, a les tres de la tarda, uns treballs de pavimentació obligaran a tallar el trànsit en determinats punts de la B-20.

En sentit Besòs, no es podrà circular entre la sortida 9, a Sarrià, i la incorporació número 8, a la Via Augusta. El trànsit es desviarà per la calçada lateral.
En sentit Llobregat, la circulació quedarà tallada en el tram que va de la sortida 7, a Sant Gervasi, a la incorporació 9, a Sarrià. Les desviacions es faran també pel lateral.

 

 

Mentre durin les obres, l'accés des dels Túnels de Vallvidrera a la ronda de Dalt, tant en sentit Besòs com Llobregat, estarà tancat i els cotxes es desviaran per la plaça Borràs. També l'accés des de la Via Augusta.

Els talls s'acabaran diumenge a les tres de la tarda.

També a plaça Espanya

El túnel de la plaça d'Espanya també estarà tancat a la circulació tot el cap de setmana perquè s'hi asfalta la calçada. El trànsit de la Gran Via en sentit Besòs es desvia pel lateral i s'ha de travessar la plaça per la superfície. 

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut