Stay Homas i Rubén Blades interpretant "Es pot ti" (Instagram @stay.homas)

Stay Homas sorprèn amb una cançó amb Rubén Blades: "Es por ti"

Kaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet tornen a la terrassa per presentar aquesta col·laboració amb el músic panameny autor de "Plástico" o "Buscando Guayaba"
Actualitzat
TEMA:
Música

Els admiradors de la música dels Stay Homas estan d'enhorabona. El fenomen musical del confinament ha estrenat una nova cançó sorpresa i en col·laboració amb el cantautor panameny Rubén Blades.

S'anomena "Es por ti" i, en poques hores, el vídeo compartit al perfil d'Instagram del grup català ja acumula milers de reproduccions.
 


Kaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet ja es van mostrar admiradors de la música de Blades fa un any, quan aquest es va interessar en les seves cançons.

I és que l'autor de cançons com "Plástico", "Pedro Navaja" o "Buscando Guayaba", el març del 2020, els va dedicar una piulada de Twitter on valorava el talent dels joves artistes i reflexionava: "Què hi ha? Què tenen? Talent, idees, sentit de l'humor i entusiasme".


Els Stay Homas, que el 28 de maig van presentar el seu primer disc "Agua", han tornat a repetir ara el format que els va fer populars durant els mesos de confinament; un vídeo vertical, la seva terrassa com a escenari i una col·laboració de luxe enregistrada amb el mòbil.

"Gràcies, Rubén Blades, un regal conèixer-te i una sort fer música junts", han dit ara en una story on anunciaven la publicació de la nova cançó. "Nosaltres seguim flipant", han valorat.
 

 

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut