Cercavila de la Batalla de les Flors a la rambla Ferran de Lleida, el 2017

Sis mesos i retirada del carnet per deixar conduir el tractor a un nen a Lleida

Va deixar conduir el tractor al seu cosí de 10 anys durant la cercavila de la batalla de les Flors, a la festa major de fa dos anys
Actualitzat
TEMA:
Judicial

El jutjat de Lleida ha condemnat un home per deixar conduir el tractor a un nen durant la festa major del 2017. L'home ha acceptat 6 mesos de presó i un any sense carnet per un delicte de conducció temerària, com a inductor i cooperador necessari​.

El condemnat ha arribat a un pacte amb la fiscalia per evitar la celebració del judici, segons ha avançat el diari Segre. La sentència no comporta l'ingrés a presó. El ministeri públic demanava inicialment un any de presó i tres anys de retirada de carnet.

El cas va passar quan un jove de 22 anys va deixar conduir el tractor al seu cosí de 10 anys en plena rambla Ferran durant la Batalla de Flors de la festa major de Lleida el 2017. Uns 15 tractors desfilaven arrossegant les carrosses d'aquest acte festiu. El remolc que arrossegava el tractor que duia el nen hi anaven 10 persones.

Tot i que, durant la cercavila d'aquest acte popular la rambla de Ferran estava tallada al trànsit, la Guàrdia Urbana va adonar-se que un nen conduïa un tractor de grans dimensions mentre l'home caminava al costat del vehicle.  policia local va obrir diligències. El cas no es va quedar amb una sanció administrativa, sinó que va passar al jutjat i a la fiscalia de menors. El nen no pot ser acusat perquè és menor de 14 anys.

Aquest ha estat un fet anecdòtic, tot i que no ho és tant que menors fills de pagesos condueixin el tractor al camp. De tota manera, no s'ha vist mai per carretera, ni pel mig de la ciutat.

ARXIVAT A:
Judicial Menors Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut