Sergio García marca posicions de cara a la renovació del seu contracte amb l'Espanyol

Sergio García acaba contracte la temporada vinent amb l'Espanyol, però aviat començarà a parlar amb el club de la seva renovació. En les negociacions, el davanter ha fixat una línia vermella, el sou.
Actualitzat

A l'Espanyol se li presenta un estiu molt mogut. Si dimarts era el mexicà Héctor Moreno el que deia que no tenia clara la seva continuïtat a l'equip, aquest dimecres ha estat Sergio García qui ha mogut fitxa. El davanter acaba contracte la temporada vinent, però aviat començarà a parlar amb el club de la seva renovació. I per fixar posicions, ha aprofitat la roda de premsa del matí per recordar un compromís del president Joan Collet: "No serà fàcil. Sabem que el club està en una mala època i que les coses no van bé, però suposo que, com va dir el president, s'intentarà fer un esforç. Ja ho veurem."

Amb 30 anys i en la plenitud de la seva carrera, Sergio García juga fort. Sap que és el capità i el gran líder de l'equip. I, sobretot, qui aporta desequilibri i gols, nou fins ara, per mantenir l'Espanyol vuitè, en la zona tranquil·la. Vol un últim contracte com a perico fins al 2018, quan ja tindrà 35 anys, i amb una línia vermella molt clara: "cada any estan intentant abaixar els sous, però el que és normal és que si fas les coses bé te'l mantinguin".
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut