Una imatge d'arxiu d'Albert Rivera (EFE)

Rivera afirma que Podem volia "dinamitar" l'acord entre el PSOE i C's

Ciutadans i Podem mostren, de nou, clares divergències en la reunió que van fer dijous a la tarda amb el PSOE
Redacció Actualitzat

Les direccions de Podem, En Comú Podem i En Marea es reuneixen aquest divendres al matí per analitzar la trobada amb el PSOE i Ciutadans. Volen fixar una posició conjunta i faran una primera valoració pública per explicar-la.

Pedro Sánchez es reuneix també amb l'equip negociador del PSOE per valorar l'escenari de pactes després de la reunió de dijous. Els socialistes encara veuen possible arribar a un acord a tres bandes.

La trobada va servir per fer evident la gran distància que existeix entre Podem i Ciutadans. La reunió va acabar sense cap acord i sense cap nova data per reprendre la conversa.

Albert Rivera ha assegurat que Podem volia "dinamitar" dijous l'acord subscrit entre el PSOE i Ciutadans.

El líder de Ciutadans s'ha referit d'aquesta manera a la trobada a tres bandes que es va fer al Congrés dels Diputats, on el representant de C's, José Manuel Villegas, ha dit que les vint propostes presentades per Pablo Iglesias fan "impossible" i "inviable" l'acord amb Podem.

En el seu compte de Twitter, Albert Rivera ha carregat contra la formació d'Iglesias, criticant especialment el fet que demani el suport de formacions independentistes:

Mentre les posicions de Podem i C's semblen irreconciliables, el PSOE confia encara en un acord entre les tres formacions que eviti la convocatòria de noves eleccions. Un cop acabada la trobada, el portaveu socialista a la cambra baixa, Antonio Hernando, ha dit que aquests pròxims dies hi haurà nous contactes. "L'entesa és difícil, però encara és possible", ha afirmat Hernando.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut