Pablo Casado creu que és "impossible" que hi hagi entesa perquè "els ponts estan trencats" (EFE)
Pablo Casado creu que és "impossible" que hi hagi entesa perquè "els ponts estan trencats" (EFE)
Santander

Casado compara Sánchez amb Judes perquè "ha traït tothom"

El vicesecretari de comunicació del PP afirma que el líder del PSOE no mereix ser el president d'Espanya perquè ha enganyat el seu partit, C's i els espanyols

RedaccióActualitzat

El Partit Popular afirma que Pedro Sánchez està enganyant els espanyols en les reunions que fa amb C's i Podem. El vicesecretari de Comunicació dels populars, Pablo Casado, ha acusat el líder del PSOE de ser un "Judes" que "ha enganyat" i "ha traït tothom", el seu partit, el seu soci, C's, al qual "va deixar tirat" per anar "als braços de Podem", i els espanyols.

Casado ha remarcat: "Pedro Sánchez no mereix ocupar la presidència d'Espanya". En una trobada a Santander amb diputats del PP del Parlament de Cantàbria, el dirigent popular ha dit que és "impossible" que en la reunió d'aquest dijous "hagin fet res perquè els ponts estan trencats".

Des de Madrid, el ministre de Sanitat, Alfonso Alonso, s'ha expressat en una línia semblant. Alonso ha assenyalat que Sánchez està "enganyant tothom" i que la reunió d'aquesta tarda "no condueix a res". Segons el ministre, la trobada "no ha servit per formar govern, sinó per formar diferències".

Anar al contingut