Un vehicle de la Policia Nacional (Europa Press)

Cinc detinguts d'entre 15 i 17 anys per la violació de dues menors a Burjassot

La policia busca una sisena persona per la seva implicació en les agressions sexuals que es van produir aquest dilluns al municipi valencià
Actualitzat
TEMA:
Agressió sexual

La Policia Nacional ha detingut cinc nois menors d'edat per la presumpta relació amb les dues agressions sexuals, una en grup, a dues nenes de 12 anys a Burjassot, al País Valencià. Els detinguts tenen entre 15 i 17 anys. Encara es busca una sisena persona.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional investiga les agressions sexuals que van patir aquest dilluns dues menors d'edat a Burjassot, a la comarca de l'Horta Nord.

Segons informa el diari Levante-EMV, va haver-hi una violació en grup a una nena de 12 anys i una violació individual a una altra nena de la mateixa edat.

Els menors detinguts per la violació de dues menors a Burjassot han declarat davant la Fiscalia de Menors (EFE/Ana Escobar)

La Fiscalia demana l'internament de 4 dels detinguts

La Fiscalia ha demanat l'internament en règim tancat per a quatre dels cinc menors detinguts. Per al cinquè detingut sol·licita llibertat vigilada amb allunyament.

Els menors detinguts han estat traslladats aquest dijous a la Ciutat de la Justícia de València per declarar davant la Fiscalia de Menors.

 

Cita a través d'Instagram

Els fets s'haurien produït en una casa abandonada entre Burjassot i Godella. Es creu que les víctimes no coneixien els agressors i havien quedat amb ells a través d'Instagram.

El diari valencià apunta que un dels joves va violar una de les menors, que després va poder fugir i avisar una tercera amiga, que va alertar els pares. Mentrestant, quatre joves més van acudir al lloc dels fets i van violar en grup l'altra menor.

L'Ajuntament de Burjassot ha condemnat les dues agressions sexuals i s'ha posat a disposició de la justícia i les forces i cossos de seguretat de cara a aclarir aquest cas de violència sexual. 

"Ni una més, no és admissible la violència contra les dones", proclama en un comunicat, l'alcalde del municipi, Rafa García.

 

 

ARXIVAT A:
Policial Agressió sexual País Valencià
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut