Francesc Orella protagonitza "Merlí"

"Merlí" tindrà tercera temporada

El peculiar professor de Filosofia quedarà descol·locat amb l'arribada d'una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge
Actualitzat

Les aventures dels peripatètics a "Merlí" continuaran una temporada més. El peculiar professor de Filosofia, Merlí Bergeron, protagonitzarà una nova tanda de capítols de la sèrie, que es començarà a rodar a finals d'abril. En aquesta nova temporada, els peripatètics estaran a punt d'acabar el segon curs de Batxillerat i en Merlí es quedarà descol·locat amb l'arribada d'una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el lideratge d'en Merlí.

Sense el seu fill Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, en Merlí tornarà a viure sol, un fet que no portarà gaire bé. La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, i pensadors com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx protagonitzaran alguns dels capítols de la tercera temporada.

Produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés, "Merlí" ha estat una de les sèries revelació de TV3. La primera temporada va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18,3% de quota, i la segona, 513.000 espectadors de mitjana i 19.5% de quota. La tardor passada Netflix va adquirir-ne els drets per a l'Amèrica Llatina i els EUA.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut