L'ONU, les potències occidentals i els països àrabs fan una crida a l'alto el foc sobre Gaza

Segons Israel, els objectius de les seves bombes són activistes i infraestructures de Hamas, però, segons l'ONU, tres quartes parts de les víctimes són civils.
Redacció Actualitzat

Cinquè dia d'ofensiva israeliana sobre Gaza, amb un balanç provisional de més de 130 morts i un miler de ferits, entre crides a l'alto el foc tant de l'ONU com de les potències occidentals i dels països àrabs.

Segons Israel, els objectius de les seves bombes són activistes i infraestructures de Hamas. Però, segons l'ONU, tres quartes parts de les víctimes són civils.

Els bombardejos han causat una vintena de morts. Dos han estat en l'atac aeri a una residència per a discapacitats. També els milicians palestins han continuat llançant avui desenes de míssils, un cop més amb Jerusalem com a objectiu, però sense causar cap víctima.

Israel, a més, estudia estendre l'ofensiva per terra. Per evitar-ho, la diplomàcia intensifica els esforços per aconseguir un alto el foc; una crida a la qual s'ha sumat el Consell de Seguretat de l'ONU, que ha mostrat la seva preocupació per la protecció dels civils.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut