L'extrema dreta internacional vol acabar amb el pontificat de Francesc

Entre els antipapa, hi ha l'exprefecte de la Congregació de la Fe Gerhard Müller, a qui Francesc no va renovar el càrrec, i Salvini, Le Pen, Orbán, Farage... o Vox
Vicenç Lozano Actualitzat
TEMA:
Papa Francesc

L'objectiu és desfer-se del papa Francesc. Aquesta és l'obsessió de l'extrema dreta occidental i la del cardenal nord-americà Raymond Burke, que se sent còmode amb la capa magna de tres metres i tota la parafernàlia barroca.

De dia, Burke es mostra com un furibund homòfob i de nit practica la seva homosexualitat sense límits, segons els seus biògrafs. No ha dubtat mai de disparar amb bala. Ho ha fet sense complexos, i ha estat un dels caps més visibles al Vaticà del complot que l'extrema dreta internacional ha dissenyat contra un papa que ara és l'únic líder mundial influent que posa en qüestió la doctrina del president Trump, que impregna ara el pensament polític occidental.

 

El cardenal nord-americà Raymond Burke

 

Francesc molesta, i Burke ha aconseguit unir forces econòmiques, polítiques..., finançament.

Fa uns dies, dimitia com a president honorari de l'Acadèmia Judeocristiana Occidental, fundada al monestir de Trisulti, a una hora i mitja de Roma. Una acadèmia creada per ell i Steve Bannon, exassessor de Trump. A Trisulti, es pretenia formar líders de l'extrema dreta, islamòfobs, i dissenyar estratègies d'assalt al poder. El Ministeri de Béns Culturals ha revocat la concessió de la cartoixa, però el projecte continua.
Steve Bannon és el guru contra el pensament de Francesc. Defensa les fronteres i els murs, lluita contra una Europa federal, contra la immigració, rebutja el canvi climàtic, la llibertat sexual i, sobretot, fa ideologia i escampa "fake news" contra l'islam, la Xina, l'Iran..., el chavisme... i l'esquerra que proposa programes socials.

Bannon es va reunir fa uns dies al luxós Hotel Bristol de París --on una nit costa uns 8.000 euros-- amb Frédéric Martel, autor del best-seller internacional "Sodoma". En aquest llibre, de manera molt crua i documentada, s'exposa que el Vaticà és una organització en què un 70% dels integrants són homosexuals. Ell denuncia no pas aquesta realitat (Martel és homosexual), sinó la hipocresia de molts dels més reputats homòfobs de la cúria.

 

El llibre "Sodoma" de Frédéric Martel

 

A l'hotel, Bannon ofereix a Martel comprar els drets del llibre per fer-ne una pel·lícula. De moment, no hi ha acord. Seria una arma més de propaganda contra Francesc.

És curiós --diu Martel-- com els que ara afirmen que Francesc no fa res contra la pederàstia, a l'Església són els que sempre n'han ocultat els casos i han protegit els criminals.

Burke decideix trencar amb Bannon quan veu com aquest vol promocionar el llibre de Martel on ell apareix com un personatge fosc, intrigant i amb una doble moral sexual. És un petit cisma en aquest grup de l'extrema dreta que defensa Benet XVI i desautoritza Francesc, a qui qualifiquen d'usurpador i heretge.

Entre els antipapa hi ha l'exprefecte de la Congregació de la Fe Gerhard Müller, a qui Francesc no va renovar el càrrec, i els Salvini, Le Pen, Orbán, Farage..., Vox.

Al darrere dels murs vaticans, els sis anys del pontificat de Francesc han generat un terratrèmol. Privilegis, corrupció i mundanitat es veuen amenaçats. Francesc està en perill.

ARXIVAT A:
Església Vaticà Papa Francesc
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut