El secretariat nacional va decidir en l'últim ple del mandat, aquest dissabte, que l'entitat no convocaria actes amb partits (ANC)

L'ANC de Sabadell suspèn finalment l'acte amb l'extrema dreta: "Ens han tallat les ales"

El secretariat nacional ha informat els responsables del local que no pagaria la factura de l'acte previst amb Aliança Catalana
Redacció
TEMA:
ANC

L'ANC de Sabadell ha decidit finalment suspendre l'acte en què havia de participar el partit d'extrema dreta Aliança Catalana, una iniciativa que comptava amb l'oposició del secretariat nacional de l'entitat.

Segons la secció local, la decisió s'ha pres després que la direcció nacional de l'entitat hagi comunicat als responsables de l'auditori que havia d'acollir l'acte que no pagarien el cost de l'espai.

Per tant, davant de la falta de recursos econòmics per fer el cicle, l'agrupació sabadellenca ha anunciat la suspensió de les xerrades que tenia previstes per a aquesta setmana, en què la CUP i ERC ja havien decidit que no participarien.

"El secretariat nacional de l'ANC ens ha tallat les ales malgrat la nostra voluntat de fer els debats", ha assenyalat la secció local de Sabadell:

 

L'acte s'havia de fer divendres i havia de comptar amb Lluís Areny i Oriol Ges, dos membres de la candidatura d'extrema dreta de Sílvia Orriols.


Estira-i-arronsa amb partits i la direcció nacional

La secció local de l'entitat havia explicat que volia escoltar tots els plantejaments de les forces independentistes que concorren a les eleccions del 12M, però la CUP va ser la primera a traslladar-los la seva disconformitat i que no hi participarien si ho feia Aliança Catalana.

Divendres també ho va fer ERC, que ho va explicar a través de les xarxes socials.

Dissabte el secretariat nacional va ordenar que no es convoquessin actes públics amb partits polítics i candidats de les llistes per a les eleccions del 12 de maig, pel "risc d'instrumentalització" de l'organització i també per impedir que el debat "es desviï" a altres qüestions que no són la independència.

Tot i això, en un comunicat, la secció local va insistir que tirarien endavant per "donar veu a tothom que tingui quelcom a dir a la ciutadania".

Finalment, i davant de la falta de recursos econòmics per fer el cicle, la mateixa entitat sabadellenca ha anunciat la suspensió de les xerrades.

ARXIVAT A:
Extrema dreta ANC
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut