El líder de Vox, Santiago Abascal, durant el seu discurs a la manifestació organitzada pel partit a Barcelona

La mà dreta del líder de Vox, condemnat l'any 99 per un atac a Pablo Iglesias

Kiko Méndez Monasterio va participar en un atac contra un grup de joves a la Universitat Complutense de Madrid on hi havia el líder de Podem
Redacció Actualitzat
TEMA:
Vox

El principal assessor del líder de Vox, Santiago Abascal, Kiko Méndez Monasterio, va ser condemnat l'abril del 99 per l'atac que va perpetrar contra un grup de joves a la Universitat Complutense de Madrid. Entre les víctimes, que van rebre cops i puntades de peu, hi havia el secretari general de Podem, Pablo Iglesias.

Segons la cadena SER, Méndez Monasterio i Marcos Calero, un altre ultradretà que també va participar en l'agressió, van atacar tres joves membres de la Unió d'Estudiants Progressistes i d'Esquerres de la Facultat de Dret de la Universitat Complutense i van ser condemnats per dues faltes de lesions i amenaces.

Kiko Méndez Monasterio és mà dreta i home de confiança de Santiago Abascal. 

El motiu de l'agressió va ser la retirada d'una pancarta en agraïment al dictador Pinochet que hi havia col·locada a la Facultat.

Telemadrid va recollir la notícia de l'agressió on un jove Pablo Iglesias explica que tres companys van ser agreditS per un grup de 20 neonazis i van rebre cops i insults com "rojos de merda": 

 

Pablo Iglesias, en una entrevista a Antena 3, ha fet referència a aquesta agressió i ha dit que creu en la reinserció:

"Aquest senyor va participar en una agressió i amenaçes. Va ser condemnat i va pagar la multa que havia de pagar. En aquell moment formava part d'una organització de neonazis, ara està amb Santiago Abascal. Jo crec en la reinserció."

ARXIVAT A:
Vox
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut