Josep Rull i la seva dona, aquest dilluns sortint de la presó de Lledoners (EFE)

Josep Rull surt de la presó per primer cop per anar a treballar a la Mútua Terrassa

Podrà ser fora de Lledoners de dilluns a divendres 12 hores al dia per treballar i fer voluntariat
Redacció Actualitzat
TEMA:
Josep Rull

L'exconseller de la Generalitat Josep Rull, condemnat per sedició, ha sortit aquest dilluns al matí de la presó per anar a treballar.

A un quart de nou del matí la seva dona, Meritxell Lluís, l'ha anat a buscar a la presó de Lledoners, han sortit junts i han marxat en cotxe.

En aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari, Rull té permís per anar a treballar cinc dies a la setmana a Terrassa.

Treballarà a l'assessoria jurídica de Mútua Terrassa i també farà tasques de voluntariat. En total, podrà ser fora de la presó 12 hores al dia.

L'exconseller ho ha celebrat a Twitter i ha agraït "l'escalf" rebut per la gent:

"Avui surto de Lledoners amb el cap ben alt per la feina feta juntament amb tants de vosaltres. No surto lliure, encara, tot i que me'n sento."


Els presidents de la Generalitat, Quim Torra i Carles Puigdemont, han celebrat també a Twitter la sortida de Rull:



L'exconseller ha arribat a Terrassa poc després de dos quarts de 10. Allà l'esperaven unes 200 persones per donar-li la benvinguda.

Josep Rull, aquest dilluns arribant a Terrassa

L'acord perquè Rull i també Jordi Turull puguin sortir cada dia per treballar i fer voluntariat el va prendre la junta de tractament de Lledoners dijous de la setmana passada.

Rull i Turull, el 23 de març de 2018, el dia que van tornar a entrar a la presó (ACN)

Segons va informar Mútua Terrassa, Rull treballarà en àmbits relacionats amb l'anomenada economia circular, l'eficiència energètica i la sostenibilitat.

Just després que Josep Rull i la seva dona sortissin de Lledoners també n'han sortit Jordi Cuixart i Joaquim Forn, per anar a les seves respectives feines.

L'exconseller Josep Rull, durant la comissió d'investigació del 155 al Parlament, el 28 de gener (ACN)

 

 

ARXIVAT A:
Josep Rull
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut