L'actor, a la premiere de la pel·lícula "Arrival", a Los Angeles (Reuters/Danny Moloshok)

Jeremy Renner reapareix a la xarxa després del greu accident amb una màquina llevaneu

L'actor ha volgut agrair els nombrosos missatges de suport que ha rebut
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

L'actor nord-americà Jeremy Renner, que està ingressat en un hospital després del greu accident que va tenir amb una màquina llevaneu el dia 1 de gener a la seva casa de Nevada, als Estats Units, ha reaparegut amb un missatge a les xarxes on ha volgut tranquil·litzar els fans i agrair-los públicament les mostres de suport rebudes.

Renner, de 51 anys, que ha participat en diferents títols de la saga Marvel, va quedar en estat crític, però estable, després de tenir un accident amb la seva màquina llevaneu que li va provocar un fort traumatisme toràcic i greus lesions. Sembla que l'actor estava ajudant un veí a moure el seu cotxe atrapat per l'abundant neu que havia caigut la nit anterior quan va quedar aixafat accidentalment pel seu propi vehicle.

Segons diverses fonts, Renner ja hauria estat operat dues vegades quirúrgicament.

Ara, en la selfie que ha publicat a Instagram, on es veuen les ferides que té a la cara, l'actor ha escrit unes paraules dedicades als gairebé 19 milions de seguidors que té:

"Gràcies a tots per les vostres paraules amables. Ara estic massa perjudicat per escriure, però us envio amor per a tots."

 

Entre els nombrosos missatges de suport a l'actor, hi ha companys seus de la saga Marvel com Isla Fisher (Kingpin a "The Amazing Spider-Man"), Chris Pratt (El senyor de les estrelles) o Chris Hemsworth (Thor), o altres actors com Orlando Bloom, Penélope Cruz, la model Heidi Klum i la cantant Kelly Clarkson.

ARXIVAT A:
Estats Units Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut