Jeremy Renner a la tercera entrega de "Los vengadores" /Europa Press
Jeremy Renner a la tercera entrega de "Los vengadores" /Europa Press
Reno, Nevada, Estats Units

L'actor Jeremy Renner, en estat crític després d'un accident amb una màquina llevaneu

L'actor nord-americà, de 51 anys i nominat a l'Oscar dues vegades, ha incrementat notablement la popularitat encarnant Ull de Falcó, un dels superherois de la nissaga de pel·lícules de Marvel

Actualitzat

L'actor Jeremy Renner ha tingut un accident amb una màquina llevaneu que gairebé li costa la vida aquest diumenge dia 1, quan era al seu ranxo de la zona de Mt. Rose-Ski Tahoe, prop de Reno, a l'estat de Nevada, als Estats Units. Durant la nit de Cap d'Any, hi va haver un fort temporal de fred i neu a la zona que va deixar sense subministrament elèctric més de 35.000 usuaris.

Volent apartar la neu de casa seva tot sol a les vuit del matí, segons ha explicat un veí, Renner es va fer una ferida molt greu en una cama, motiu pel qual un helicòpter va haver de traslladar-lo urgentment a l'hospital, on està hospitalitzat "en estat crític, però estable", ha assegurat la seva representant Samantha Mast al portal Deadline, especialitzat en l'actualitat de Hollywood.

El web TNZ, resseguint la seqüència dels fets, revela que un altre veí metge a qui havia avisat el primer, abans que arribessin les assistències mèdiques, li va fer un torniquet a la cama. L'actor havia perdut molta sang després de fer-se múltiples ferides mentre manipulava una màquina d'alt tonatge que anomenava Snowcat i que havia mostrat anteriorment al seu compte d'Instagram.

En les últimes hores, ha transcendit, a través també dels representants que, a part de la ferida a la cama, l'artista va ingressar amb un fort traumatisme toràcic que va obligar els metges a intervenir-lo d'urgència. Posteriorment, va ser traslladat a l'UCI. S'espera que tant el postoperatori com la recuperació seran llargues i ha estat un miracle que no morís en l'accident.    

A principis de desembre, el mateix Jeremy Renner va piular a Twitter la imatge d'un cotxe colgat de neu al llac Tahoe a conseqüència d'una de les nevades que solen emblanquinar l'estat nord-americà durant l'hivern, assegurant que la precipitació "no era cap broma".    

 

Estrella de Marvel amb una sèrie a punt d'estrenar

La fama de Jeremy Renner, de 51 anys, es va incrementar substancialment en convertir-se en Ull de Falcó, un dels Venjadors de la nissaga de còmics de Marvel traslladats a la pantalla gran.

El personatge de Clint Barton, l'alter ego d'Ull de Falcó, ha aparegut en cinc de les pel·lícules de la factoria. El novembre, la plataforma Disney+ va estrenar una sèrie monogràfica del superheroi conegut per la destresa amb l'arc i les fletxes.  

El 15 de gener, Renner tornarà a encapçalar la segona temporada de la sèrie "Mayor of Kingstown", produïda per Paramount.

Jeremy Renner ha estat nominat en dues ocasions a l'Oscar. La primera com a actor principal a "The town: Ciutat de lladres" (2010), dirigida per Ben Affleck, que també apareixia al film.

També va ser candidat a millor intèrpret de repartiment dos anys abans per "En terra hostil" (2008), ambientada a la guerra de l'Iraq i que va convertir Kathryn Bigelow en la primera dona directora que va guanyar l'Oscar. La producció també va ser reconeguda com la millor pel·lícula de l'any i va guanyar sis estatuetes més a la gala.

El californià també ha treballat en la franquícia cinematogràfica "Missió Impossible" que encapçala Tom Cruise i en altres grans produccions destacades com "La llegada" (2016), compartint repartiment amb Amy Adams, igual que a "La gran estafa americana" (2013) i "Wind River" (2016).

 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut