Guardiola carrega durament contra la directiva del Barça i confirma que vol Thiago

Josep Guardiola nega haver posat en dubte la capacitat de Tito Vilanova de fer rendir Neymar al Barça i acusa la directiva blaugrana de no deixar-lo en pau ni tan sol quan se'n va anar a Nova York i d'utilitzar la malaltia de Tito Vilanova per fer-li mal. A més, ha confirmat que vol Thiago Alcántara aquest estiu i que ha demanat al Bayern que el fitxi.
Actualitzat
Pep Guardiola ha confirmat en roda de premsa que vol Thiago Alcántara aquest estiu i que ha demanat al Bayern que el fitxi. "Sí, vull a Thiago. El conec molt bé. He parlat amb Rummenigge i Sammer, però no hi ha novetats. Ja ho veurem". I, a més, ha afegit que: "Thiago és un súper súper jugador. Pot jugar en 3 o 5 posicions i és molt bo en l'u contra u. Sé el què pot fer."

A més, el tècnic català ha carregat durament contra la directiva del Barça, a qui ha acusat d'utilitzar el president del Santos per malmetre contra ell i de no deixar-lo en pau durant tota la temporada passada quan va estar a Nova York. ""vaig marxar a 6.000 quilòmetres de distància i vaig demanar a la directiva del Barça que em deixessin tranquil i no ho han aconseguit. No han complert la seva paraula". Guardiola ha negat que hagi dit que Tito Vilanova no podria gestionar un vestidor amb Messi i Neymar junts. "L'any passat el que va fer, aconseguint la lliga més exitosa de la història del Barça és suficient argument com perquè digui jo si està capacitat o no. Els bons jugadors estan capacitats per jugar junts sempre, i aquests també", ha explicat.

"Aquest any hi ha hagut massa coses en què s'han passat de la ratlla. Utilitzant la malaltia de Tito Vilanova per fer-me mal. Això no ho oblidaré mai. Perquè jo a en Tito Vilanova l'he vist a Nova York, i si no l'he vist, és perquè no ha estat possible, però no per part meva. T'he de justificar que jo vull que li vagin malament les coses a algú que he tingut tant de temps de company? Això és de molt molt mal gust", ha expressat Guardiola molt contundentment.
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut