Estornells morts a Tarragona: unes imatges mostren com un cotxe els atropella

El ocells van aparèixer morts a la C-31B, a prop de la petroquímica
Actualitzat
TEMA:
Medi ambient

El centenar d'ocells que diumenge van aparèixer morts al costat del polígon petroquímic de Tarragona van morir atropellats. Així ho mostren unes imatges enregistrades per les càmeres de seguretat del polígon sud, a les quals ha tingut accés Catalunya Ràdio.

A les cinc i 13 minuts, es veu com un núvol d'estornells baixa fins a tocar el ferm de la carretera i poc després són envestits per un vehicle que circula per la via, la C-31B. El vehicle, que queda amagat darrere dels guarda-raïls, impacta contra l'estol d'ocells. 

 

Segons han confirmat aquest dimecres els Agents Rurals, amb els resultats de la necròpsia, els animals van morir per un politraumatisme a causa de la forta col·lisió.

 

D'aquesta manera es descarta que els ocells haguessin mort electrocutats per una línia de mitjana tensió que hi ha a la zona, com va passar, en un cas similar, l'any 2002.

Els ocells morts sobre la calçada de la C-31B, aquest diumenge, a Tarragona

Grups ecologistes van apuntar incialment la possibilitat que els estornells haguessin mort per una suposada fuita tòxica d'una empresa del polígon sud.

Els testimonis que van alertar de l'incident a través del 112 van dir que no van notar cap olor estranya a la zona.

ARXIVAT A:
Medi ambient
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut