Estadis plens i batejos massius per la reunió internacional de Testimonis de Jehovà

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'Assemblea Internacional dels Testimonis de Jehovà arreu del món
Actualitzat
TEMA:
Religió

Aquest cap de setmana s'ha celebrat l'Assemblea Internacional dels Testimonis de Jehovà a tot el món. A Cornellà i a Barcelona s'han reunit aquests dies gairebé 35.000 fidels d'arreu de Catalunya i, fins i tot, del País Valencià o d'Andorra.

120 persones han estat batejades al camp de l'Espanyol, a Cornellà. Amb aquest baptisme han entrat oficialment a l'organització religiosa dels Testimonis de Jehovà.

 

 

Els seus adeptes entenen aquesta confessió cristiana com una restauració del mode de vida i les idees originals dels primers cristians i consideren la Bíblia com l'única autoritat en matèria de fe.  

Tots els seus membres tenen l'obligació de donar a conèixer quines són les seves creences. Els adeptes veuen que hi ha molt desconeixement al voltant de la seva religió i per això reivindiquen la seva estratègia de divulgació. Per aquesta raó, l'acte celebrat a Cornellà era un acte obert que serveix per explicar més bé qui són.

A Madrid també han celebrat la seva Assemblea Internacional. Amb més de 50.000 fidels, a l'estadi de l'Atlètic de Madrid s'han batejat 400 persones.

 

 

 

Una celebració internacional

Els Testimonis de Jehovà tenen més de 8,5 milions de membres en 240 països del món, 115.000 a Espanya i 30.000 a Catalunya.

La seva Assemblea Internacional Anual s'ha celebrat arreu del món. Ciutats com Copenhaguen, Berlín, Melbourne, Seül, Johannesburg o Sao Paulo han acollit actes semblants als de Barcelona i Madrid on s'han batejat els nous membres de l'organització.

 

Bateig dels Testimonis de Jehovà a Dinamarca (Reuters)

ARXIVAT A:
Religió
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut