Entre 10 i 20 desapareguts sota la runa del viaducte, segons la fiscalia de Gènova

Les tasques de rescat avancen lentament a causa de la magnitud dels blocs de formigó
Redacció Actualitzat
TEMA:
Gènova

Aquest dijous continuen els esforços dels equips de rescat per trobar més supervivents entre la runa del viaducte de Gènova enfonsat aquest dimarts.

Malgrat aquests esforços i les grues mobilitzades aquest dimecres, la xifra de rescatats, tant vius com morts, no s'ha mogut. De fet, s'ha reduït, perquè la xifra oficial establerta aquest dimecres a la tarda en 39 morts, aquest dijous ha baixat a 38.

Entre 10 i 20 possibles desapareguts

La fiscalia de Gènova ha detallat que a sota de la runa hi podria haver entre 10 i 20 persones més. El fiscal Francesco Cozzi ha explicat a l'agència Reuters que han calculat aquesta xifra d'acord amb dues dades.

D'una banda, les trucades rebudes de persones que han avisat que no han tingut notícies dels seus familiars, i de l'altra les estimacions del nombre de vehicles que es creu que hi podia haver al viaducte quan es va enfonsar.

 

Aquest dijous han començat a treballar màquines per trencar i esmicolar els grans blocs de formigó, cosa que segurament comportarà molts dies de feina.

També alguns dels veïns desallotjats dels edificis de sota del viaducte han pogut entrar a casa per endur-se efectes personals.

 

D'altra banda, i al marge de l'operatiu de rescat, l'altre front obert, el de les responsabilitats de l'enfonsament, ha provocat la caiguda a la borsa d'Atlantia, el grup empresarial propietari d'Autostrade per l'Italia, concessionària de l'autopista de Gènova.

Notícia relacionada: Les impressionants imatges del pont de Gènova esfondrat

 

ARXIVAT A:
Gènova Infraestructures Itàlia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut