El València i el Madrid passen a la segona fase de la Champions mostrant dues cares oposades

El València ha aconseguit classificar-se com a primer de grup per a la segona fase de la Lliga de Campions amb una gran victòria al camp del Liverpool. Un gol de Rufete va segellar una primera lligueta impecable. El Madrid ha estat l'altra cara de la moneda. Els homes de Del Bosque han passat a la següent lligueta, però de la pitjor forma possible, amb una derrota. Els blancs van jugar de manera molt individual i continuen en hores baixes. Un gol de Totti va donar el triomf als italians.
El València en tenia prou amb un empat a Anfield Road per aconseguir matemàticament el liderat del seu grup. L'equip de Rafa Benítez va fer un autèntic partidàs, sobretot durant la primera part. En el minut 28, Rubén Baraja va tenir la primera ocasió per avançar els valencians, però el seu xut va sortir per sobre del travesser de la porteria del Liverpool. Va ser el primer avís dels visitants, perquè, només quatre minuts més tard, en el 34, Rufete va fer pujar l'1-0 al mític marcador d'Anfield. La pilota la va desviar el defensa Hypia, i el porter Dudek, desorientat, no va poder fer res per impedir el gol. El Liverpool hauria pogut empatar el partit, però Gerrard va veure com Santiago Cañizares, el capità del València, desviava la pilota en una bona intervenció. L'ocasió va ser, tot seguit, per a John Carew, però Dudek va estar encertat en aquesta ocasió. En començar la segona part, Cañizares va tornar a ser providencial per als interessos del València i s'hi va lluir davant de Michael Owen. La victòria a Liverpool és històrica. Feia 41 anys que el València no aconseguia guanyar a Anglaterra. La ratxa negativa s'ha trencat per a l'actual campió de la Lliga espanyola.