Els nou dirigents independentistes que estan en presó preventiva

El trasllat dels presos independentistes a Madrid, planificat per al 29 de gener

Actualitzat
TEMA:
Judici procés

Ja hi ha data per al trasllat dels dirigents independentistes empresonats cap a Madrid, de cara al judici del procés. S'ha planificat per dimarts de la setmana que ve, 29 de gener.

Un cop a Madrid, Dolors Bassa i Carme Forcadell ingressaran a la presó d'Alcalá-Meco. Per la seva banda, els homes aniran a Soto del Real.

El judici podria començar el 5 o 6 de febrer, tal com va comunicar el president de tribunal, Manuel Marchena, al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

D'altra banda, el Suprem està a punt de tancar la llista de testimonis per al judici del procés. El tribunal està obert a citar l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, però es preveu que rebutgi els testimonis de Carles Puigdemont i Marta Rovira perquè es consideren fugits de la justícia. La presència del rei -no està obligat a declarar- tampoc s'admetria.

 

Interactiu relacionat: Les claus del judici del procés

 

 

ARXIVAT A:
Judici procés Govern empresonat Procés català Carme Forcadell Dolors Bassa Jordi Cuixart Jordi Sànchez Sant Jordi Oriol Junqueras Joaquim Forn Raül Romeva Josep Rull
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut