El titular de l'escopeta amb què es va cometre el crim dels dos agents rurals a Aspa

El propietari de l'arma homicida del crim d'Aspa, en llibertat amb càrrecs

L'advocat de les famílies de les víctimes diu que la declaració del titular de l'arma ha estat "confusa" amb la voluntat "d'intentar encobrir" l'autor confés dels fets
Redacció Actualitzat

El propietari de l'arma homicida del crim d'Aspa diu que dos dies abans dels fets es va descuidar l'escopeta al cotxe i que l'acusat l'hi va agafar. Avui ha declarat als jutjats de Lleida, juntament amb dos caçadors més que eren a la zona.

Segons ha dit va anar a caçar amb l'acusat, que era amic seu, es va deixar l'arma al seu cotxe i, quan l'hi va demanar, no l'hi va tornar. Un descuit pel qual la Guàrdia Civil l'ha multat i li ha pres totes les armes.

Després de la declaració, el jutge ha decretat llibertat sense fiança, però continua acusat de cooperador necessari d'un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Els companys del caçador que va matar dos agents rurals a Aspa declaren que no van veure res

L'advocat de les famílies de les víctimes qüestiona que l'acusat estigués sol quan va disparar als agents rurals i diu que la declaració del titular de l'arma ha estat "confusa". Ho ha atribuït a una voluntat "d'intentar encobrir" l'autor confés dels fets.

L'autor confés dels crims d'Aspa als Mossos: "M'han vingut i m'he posat nerviós"

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut