La roba i l'escopeta del caçador detingut (ACN)
La roba i l'escopeta del caçador detingut (ACN)
Lleida

Detingut un caçador per la mort de dos agents rurals a Aspa

Els fets han passat durant un control rutinari dels agents rurals a la carretera LV-7021 quan han demanat la documentació al caçador

RedaccióActualitzat

Un home ha estat detingut a Aspa, al Segrià, per haver matat dos agents rurals amb arma de foc. Els fets han passat en una zona vedada de caça a Aspa, a l'alçada de la carretera LV-7021, a tocar de Lleida. 

El presumpte agressor, un home de 28 anys, veí de Vacarisses, s'hi havia desplaçat, juntament amb cinc persones més, per practicar-hi la caça.

El grup es dispersa, i quan l'home es troba sol, una parella d'agents rurals, que feia un control rutinari, li demana el permís d'armes. L'home té el permís de rifle, però el d'escopeta, que és l'arma que du a les mans, està caducat. Sorprès en la infracció, recciona disparant al cap als dos agents, que resulten morts.

Va ser el presumpte homicida mateix qui, davant de la insistència dels seus companys, va trucar al 112 per confessar el crim. Està detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida. En les pròximes hores passarà a disposició judicial. Els dos agents morts tenien 43 i 39 anys, i eren veïns de Lleida i Alcoletge.

La consellera d'Agricultura ha anat a Aspa a donar suport a les famílies dels agents rurals:


El president Carles Puigdemont s'ha mostrat colpit i ha destacat la trucada del rei per donar-li el condol:


Anar al contingut