El pare de Neymar defensa l'honestedat del fitxatge del seu fill pel Barça

El pare de Neymar ha admès que va cobrar 10 milions d'euros del Barça el 2011, tot i que ha aclarit que no es tractava d'un precontracte, fet que no està permès per la FIFA. "La meva feina era blindar i potenciar els beneficis", ha dit Neymar da Silva en una roda de premsa a la ciutat de Santos.
Actualitzat

El pare de Neymar ha admès que va cobrar 10 milions d'euros del Barça el 2011, tot i que ha aclarit que no es tractava d'un precontracte, fet que no està permès per la FIFA . "La meva feina era blindar i potenciar els beneficis", ha dit Neymar da Silva en una roda de premsa a la ciutat de Santos.

El Barça va pagar aquests 10 milions d'euros a l'empresa N&N, propietat del pare del davanter, i, després, una altra comissió de 30 milions addicionals quan es va tancar el traspàs el 2013. En el cas que Neymar hagués canviat d'opinió i s'hagués negat a fitxar pel club català, N&N hauria d'haver tornat els 10 milions d'euros.

Da Silva ha assegurat que va demanar al Barça que publiqués les xifres del contracte i del fitxatge de Neymar perquè el jugador tingui "pau" abans de jugar el Mundial del Brasil.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut