El Barça confirma que Puyol estarà entre quatre i sis setmanes de baixa i està descartat per jugar el clàssic

Les proves mèdiques que s'ha fet aquest diumenge al matí han confirmat que Carles Puyol estarà entre quatre i sis setmanes de baixa per un estirament del lligament creuat posterior del genoll esquerre i està pràcticament descartat per jugar el clàssic del 7 d'octubre contra el Reial Madrid al Camp Nou.
Actualitzat
Les proves mèdiques que s'ha fet aquest diumenge al matí han confirmat que Carles Puyol estarà entre quatre i sis setmanes de baixa i està pràcticament descartat per jugar el clàssic del 7 d'octubre contra el Reial Madrid al Camp Nou. El capità blaugrana es va retirar lesionat en el minut 8 de la segona part contra el Getafe i el diagnòstic inicial s'ha confirmat, un estirament del lligament creuat posterior del genoll esquerre.

Puyol, que reapareixia després d'haver-se fracturat el pòmul en el segon partit de Lliga, davant l'Osasuna, haurà d'estar com a mínim un mes de baixa i tot i que acostuma a retallar els processos de recuperació, la seva presència al clàssic sembla molt complicada.

"Puyol és importantíssim i esperem recuperar-lo aviat. Els últims anys sempre hem tingut problemes amb els centrals per les lesions", va reconèixer l'entrenador del Barça Tito Vilanova després de l'enfrontament al Coliseum Alfonso Pérez.


El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut