Concentració en record de les víctimes dels atemptats a Sri Lanka (EFE)

Dos ciutadans espanyols, entre les víctimes dels atemptats a Sri Lanka

Les víctimes són una parella de joves gallecs que estaven de vacances al país asiàtic
Redacció Actualitzat
TEMA:
Terrorisme

Dos ciutadans espanyols han mort en la cadena d'atemptats d'aquest diumenge en diverses esglésies i hotels de Sri Lanka.

Les víctimes són una parella de joves gallecs, de 31 i 32 anys, segons ha confirmat l'alcalde del municipi de Pontecesures, Juan Manuel Vidal.

La jove residia en aquest municipi de Pontevedra i havia anat a visitar el seu xicot, que treballava a l'Índia, segons ha explicat Vidal a l'agència Efe. Tots dos estaven de vacances a Sri Lanka.

Demà, dimarts, Pontecesures celebrarà un ple municipal extraordinari en el qual es decretaran diverses jornades de dol oficial.

310 persones mortes i 500 ferits

Les vuit explosions a la capital econòmica, Colombo, i a dues ciutats més, han afectat dues esglésies catòliques, on se celebrava el Diumenge de Resurrecció, una de protestant, i tres hotels de luxe.

El balanç actual fet públic per les autoritats del país és de 310 persones mortes, de les quals una trentena eren estrangeres, i 500 de ferides. El govern del país atribueix els atacs a un grup jihadista local anomenat Organització Monoteista Nacional.

ARXIVAT A:
Terrorisme
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut