Boko Haram va fer públic un vídeo on es mostra les estudiants segrestades vestides amb xador

Detinguda al Camerun una nena suïcida que diu ser una de les 267 escolars segrestades per Boko Haram

Camerun investiga si la menor, que transportava un cinturó amb explosius, és una de les 276 nenes segrestades a una escola de Nigeria el 2014
Redacció Actualitzat

Les autoritats del Camerun han detingut una jove suïcida que podria ser una de les nenes segrestades fa gairebé dos anys per l'organització jihadista Boko Haram.

Es tracta d'una noia detinguda divendres prop de la frontera amb Nigeria quan portava un cinturó amb 12 quilos d'explosius amb la intenció d'immolar-se.

Segons ha confessat la noia, formava part del grup de més de 200 nenes raptades pels jihadistes de Boko Haram a una escola de la població nigeriana de Chibok l'abril del 2014.

Un grup de representats de la població de Chibok i alguns pares de les segrestades es desplacen ara al Camerun per confirmar la identitat de la noia. Les autoritats cameruneses creuen que cal prendre amb molta prudència la confessió perquè creuen que la nena no té més de 10 anys i les noies segrestades eren més gran.

L'abril del 2014, Boko Haram va segrestar 276 nenes d'un institut de Chibok. 67 d'elles van aconseguir escapar-se en els dies posteriors al rapte, però des d'aleshores no s'ha sabut pràcticament res més de les altres 219 que haurien quedat en poder dels islamites.

  

 
 
 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut