Cifuentes, acusada de robar cremes de bellesa en un Eroski

Es reuneix d'urgència l'equip de govern de la presidenta de la Comunitat de Madrid arran de la notícia
Actualitzat
TEMA:
Cristina Cifuentes

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, és acusada d'haver robat dues cremes de bellesa en un supermercat de Vallecas, a Madrid, el 2011. Aleshores Cristina Cifuentes era la número 2 de l'Assemblea de Madrid.

El digital "OKDiario" publica la denúncia que ha generat, no només rebombori a les xarxes, sinó la convocatòria d'una reunió urgent de l'equip de govern de Cifuentes.

 De confirmar-se aquest nou escàndol podria minar del tot la carrera política de la presidenta de Madrid, justament enmig de la polèmica pel seu màster.

Imatges de seguretat

Segons publica el diari, els fets haurien passat l'any 2011, quan en un supermercat Eroski, la dependenta de la secció de perfumeria va sorprendre "una senyora amb sabates de Prada" que s'havia posat dues cremes de bellesa Olay a la bossa quan pensava que estava fora de l'abast de les càmeres de seguretat.

El diari també publica un vídeo de seguretat de l'establiment en el qual es veu una dona, amb un vestit blau elèctric, que a la zona de seguretat del supermercat un agent li revisa la bossa i troba les cremes robades. Després la senyora es disposa a pagar els articles.

La dona que hi apareix, de ser Cristina Cifuentes, hi apareix més grassa i amb un pentinat diferent del que li coneixem ara, però que correspondria al seu aspecte d'anys anteriors.


Reacció del PP

De moment, des del PP es dona per bo el video publicat tot i que no admet que la persona que hi surt sigui Cifuentes. Consideren que es tracta de joc brut, i d'una guerra bruta contra la presidenta de Madrid. Des del mateix partit, ja fa dies que hi ha qui opina que la situació és insostenible i que tot plegat només té una sortida: presentar la dimissió. Es més, apunten que hauria fer-ho abans del 2 de maig, la festa de la Comunitat de Madrid, jornada en la que Cifuentes ha de presidir els actes. 

La filtració ha aparegut un dia en el qual el PP afrontava el debat de pressupostos que ha quedat eclipsat.

El secretari d'organització del PSOE, José Luís Àbalos, veu en la filtració sobre Cifuentes "foc amic" d'interessos del propi PP. I aprofita per demanar a Cs el suport a la moció de censura contra el govern del PP a la Comunitat de Madrid.

 

Una pregunta que ja ha sorgit en relació al vídeo de seguretat que s'ha fet públic: qui i perquè s'han conservat unes imatges de seguretat de l'any 2011 quan, en general, es destrueixen el cap de dos anys. També s'apunta que es podria haver vulnerat la llei de protecció de dades.

ARXIVAT A:
Cristina Cifuentes PP
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut