En la categoria de mitjans

"Tria33", nominat als premis ARC

"Tria33" ha estat nominat en la categoria de millor mitjà de comunicació o programa musical dels premis de la indústria musical del directe
Imatge de la gala dels premis ARC 2015

Imatge de la gala dels Premis ARC 2015

"Tria33" ha estat nominat pels premis ARC. Són un total de 64 nominats entre produccions i programacions del més destacat de la temporada actual (2016). Aquests premis estan dividits en dos àmbits: els que premien les gires, dirigits als grups de música, i els que premien les millors programacions i han esdevingut la cita musical més important de la tardor pels professionals catalans.

La gala en què es coneixeran els guanyadors es farà el 28 de novembre a la sala Barts i estarà conduïda i presentada per l'humorista i guionista Peyu.  "Tria33" competirà amb "Àrtic", de BTV; "El matí i la mare que el va parir", de Ràdio Flaixbac, i "Frikandó matiner amb Vador Lladó", de RAC105.

Els guanyadors són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya.