Aquest dimecres 20 d'abril, a "Retrats", Jaume Barberà ha parlat de cuina, gastronomia i política del País Valencià amb Julio Biosca, restaurador i alcalde. Aquestes són algunes de les millors frases del programa: "Hi havia de renunciar (a l'estrella Michelin), era vital. És un orgull, però cansa. Quan un s'esgota ha de prendre decisions i la més encertada era tancar aquell fet històric, tenir-lo a la nostra memòria i continuar..." "El reconeixement de la Guia Michelin comporta molta pressió. No la crea la guia per si mateixa, sinó tot l'efecte mediàtic, les xarxes socials... I això, a mi, m'angoixava." "Volíem oferir una gastronomia franca, de la zona i transformar-la. No requeria una cuina molecular sinó agafar el millor de la nostra gastronomia, reformar-ho i presentar-ho d'una manera diferent. El millor reconeixement era quan un client es traslladava a la seva infantesa." "Quan li vaig dir a la meva mare que volia presentar-me com a candidat a les eleccions municipals em va dir: 'estàs loco!'" "S'ha utilitzat la Constitució de manera no lícita, per interessos. Com diem aquí: 'fes el que jo et digui, però no facis el que jo faci'." "Per damunt de la política hi ha el sentit comú. Les coses són senzilles de fer: es poden fer bé o malament. Tu decideixes com les vols fer."