En la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic

"Quèquicom" rep el Premi Manel Xifra i Boada

El guardó, que atorga el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i l'empresa Comexi, premia la tasca del programa de ciència en la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic
El director Jaume Vilalta amb dos reporters del "Quèquicom"

El director Jaume Vilalta amb dos reporters del "Quèquicom"

"Quèquicom" és un espai televisiu del 33 que des del 2006 difon setmanalment continguts científics i tècnics d'una forma amena i educativa. El programa compta amb Jaume Vilalta, que n'és el director i presentador i els reporters Pere Renom i Georgina Pujol. El reconeixement se suma a la llista de distincions que ha rebut el programa d'ençà del seu naixement, l'any 2006, entre les quals destaquen el Premi Narcís Monturiol, lliurat per la Generalitat de Catalunya l'any 2009, i el Premi Nacional de Comunicació Científica, en l'edició del 2015.

Els Premis Manel Xifra i Boada, que enguany arriben a la 12a edició, van néixer poc després de la mort de l'enginyer que els dona nom i volen recollir la filosofia que representava. Durant aquests anys, s'han consolidat com un esdeveniment que projecta els valors de la transmissió del coneixement i la tasca de l'enginyeria a la societat catalana.

tv3.cat/quequicom

facebook.com/quequicom

twitter.com/quequicom33