POLÒNIA

L'equip del "Polònia" s'enfronta al seu programa més difícil

El programa d'aquest dijous és el més complicat de portar a terme en els 12 anys d'història del "Polònia". L'equip ha volgut contrarestar els esdeveniments del diumenge 1 d'octubre, i els següents dies, amb l'humor que caracteritza el programa.
"Polònia"

El programa d'aquest dijous és el més complicat de portar a terme en els 12 anys d'història del "Polònia". L'equip ha volgut contrarestar els esdeveniments del diumenge 1 d'octubre, i els dies següents, amb l'humor que caracteritza el programa.

 

El col·lectiu de forces i cossos de seguretat de l'Estat desembarcarà per fer front al referèndum de manera "proporcionada". D'altra banda, les imatges de repressió dels últims dies han arribat a mans dels responsables europeus. Angela Merkel (Fermí Fernàndez) reuneix un comitè de crisi per estudiar la reacció respecte als esdeveniments dels últims dies a Catalunya.

 

Un altre dels conceptes clau d'aquesta setmana serà el de "proporcionalitat". Mariano Rajoy (Queco Novell), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez) i Enric Millo (Ivan Labanda) discutiran sobre si l'actuació de la policia espanyola va ser desproporcionada o no. A més a més, Pedro Sánchez (Pep Plaza) té una crisi d'identitat que el farà creure's més pròxim a la bancada dels Populars. Franco (Manel Lucas) tampoc s'ha volgut perdre l'oportunitat d'aparèixer, també, al "Polònia" d'aquest dijous.

 

Carles Puigdemont (Queco Novell) convocarà el govern per decidir com i quan portaran a terme la DUI. Mentrestant, l'esport també s'ha vist tacat per la situació viscuda diumenge. És per això que el president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu (Pep Plaza), justificarà els motius pels quals es va jugar el partit a porta tancada.

 

Quina serà la repercussió en l'equip de govern de la Generalitat? Hi haurà número musical? El major Trapero es tornarà a treure la samarreta? Avui, a les 21.55, sortirem de dubtes.