POLÒNIA

El "Polònia" d'aquesta setmana gira al voltant dels vuit segons d'independència

Aquest dijous, al "Polònia", repassarem a fons els vuit segons que va durar Catalunya com a país independent
Mario Vargas Llosa (Pep Plaza)

Mario Vargas Llosa (Pep Plaza)

Descobrirem tot el que va passar durant l'ajornament de la declaració de Carles Puigdemont (Queco Novell).

Com es deu haver pres la CUP això de la suspensió de la independència? Seran capaços de fer costat a Junts pel Sí? O els recriminaran que no s'hagi mantingut la declaració unilateral? Anna Gabriel (Lara Díez) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) passaran comptes amb el president.

Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) es reuniran amb mediadors per provar de trobar una solució al conflicte amb Catalunya. Mentrestant, Rajoy i Enric Millo (Ivan Labanda) tindran seriosos problemes per condemnar la violència feixista dels últims dies.

Els comuns també voldran dir-hi la seva com a defensors de la via del diàleg buscant interlocutors, i elevarem el nivell cultural del programa amb l'aparició del Nobel de Literatura Vargas Llosa (Pep Plaza), que ens explicarà les diferències entre patriotisme i nacionalisme.

L'ombra de l'article 155 de la Constitució planarà sobre tot el programa. Sobretot en un número musical on els partidaris d'aplicar-lo versionaran Sabina. D'altra banda, les famílies catalanes passen més temps al carrer que no pas a casa. Continuar manifestant-se per Catalunya requereix molts esforços. Veurem si és possible compaginar la reivindicació amb la vida familiar.

Si no passa res de nou, tot això, dijous, a les 21.55.