Polònia - 02/07/2015

L'autèntic David Fernàndez fa una visita al plató de "Polònia" per acomiadar-se del programa. Al setembre deixarà la primera línia de la política; però, abans, ell i el seu doble (Cesc Casanovas) canten i toquen la guitarra junts per dir adéu per la porta gran.

A més, veurem com el món de la cultura prepara un comiat molt especial, en forma de musical, al ja exministre Wert (David Olivares). Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) se'n va de vacances. Tot i el conflicte entre la UE i Grècia i els múltiples conflictes a l'estat, el president del govern espanyol decideix prendre's uns dies de descans.

Artur Mas (Bruno Oro) i Duran i Lleida (Xavi Serrano) es retroben després del trencament de la federació. Tot i les diferències, no poden evitar recordar els vells temps de Convergència i Unió.

I Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) torna al pis de "The Tic Tac Theory" després de passar per Barcelona. Una visita que ha tingut moltes conseqüències per al líder de Podem, a banda de quedar-se tancat a l'ascensor de l'Ajuntament...

CLIPS
ÚLTIMS CAPÍTOLS

COL·LECCIONS

14/05/2015

"Making of" del" Polònia"

Algunes interioritats del programa del 14 de maig

TAMBÉ ET POT INTERESSAR
NOTÍCIES
ENQUESTA

Amb què et deixaries sobornar?

Gràcies per participar
Cerca vídeos del programa