Polònia - 01/10/2015

A "Polònia", descobrim com viuen els partits la setmana després de les eleccions. Qui ho porta millor? Qui no sap on amagar-se? Qui serà el president de la Generalitat?

Artur Mas (Bruno Oro) vol que la CUP el faci president. Per aconseguir-ho, Raül Romeva (Sergi Cervera) intentarà que Antonio Baños (David Olivares) li expliqui com seria el seu president ideal.

A Ciutadans, a Albert Rivera (Sergi Cervera) i Inés Arrimadas (Lara Díaz) encara els dura la festa després d'aconseguir els millors resultats de la seva història. Mentrestant, Duran i Lleida (Xavi Serrano) intenta digerir la derrota d'Unió a les eleccions. Ara que es troba fora del Parlament de Catalunya el líder democristià protagonitza un musical molt "espacial".

El PP no acaba d'entendre els mals resultats a les eleccions, i per això Mariano Rajoy (Queco Novell) i la resta de líders del partit tornen a protagonitzar un anunci on s'adrecen als catalans en català.

En canvi, al PSC, els resultats electorals li han servit a Miquel Iceta (Ivan Labanda) per descobrir que té un superpoder.

CLIPS
ÚLTIMS CAPÍTOLS

COL·LECCIONS

14/05/2015

"Making of" del" Polònia"

Algunes interioritats del programa del 14 de maig

TAMBÉ ET POT INTERESSAR
ENQUESTA

Amb què et deixaries sobornar?

Gràcies per participar
Cerca vídeos del programa