Polònia - 26/02/2015

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i Albert Rivera (David Olivares) segueixen el debat de política general des de casa. Els dos grans absents, cridats a ser els protagonistes de les pròximes eleccions, comenten tot el que passa al Congrés dels Diputats.

Mentrestant, al Parlament de Catalunya, Jordi Pujol (Pep Plaza) i el seu fill Jordi Pujol Ferrusola (Ivan Labanda) protagonitzen el musical de la comissió d'investigació, amb David Fernàndez (Cesc Casanovas) de president i convidat especial. Artur Mas (Bruno Oro) busca consell entre els experts per crear el Banc Central de Catalunya i les Catalines (Queco Novell, Mireia Portas i Anna Bertran) troben la manera de donar un nou impuls al procés sobiranista.

A més, després del seu polèmic discurs de la crida a les falles, Rita Barberá (Cesc Casanovas) no pot evitar seguir proclamant coses i aprofita per inaugurar el "Polònia" d'aquesta setmana. I José María Aznar (Bruno Oro) protagonitza una versió molt especial de "Birdman".

CLIPS
ÚLTIMS CAPÍTOLS
Galeries de fotos

20/06/2014

Polonia 1714

Què passaria si el "Polònia" s'hagués fet el 1714? Ho veurem dimarts que ve a la nit en una edició especial del programa. Aquí en teniu un tast!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR
NOTÍCIES