Divendres, a les 15.40, a TV3

"Barcelona, nit d'estiu", una pel·lícula tendra sobre relacions de parelles

DIVENDRES, A LES 15.40, A TV3
La comèdia més fresca i divertida de producció catalana

"Barcelona, nit d'estiu" és l'òpera prima del jove director català Dani de la Orden, una comèdia romàntica que gira al voltant de sis històries d'amor que passen al llarg d'una nit en una única ciutat: Barcelona. El llargmetratge va estar nominat en tres categories (millor pel·lícula, millor muntatge i millor música original) en la VI edició dels Gaudí i va aconseguir el Gaudí a la millor música original per a Joan Dausà. L'actor i cantautor va ser qui va inspirar el director Dani de la Orden amb la cançó "Jo mai mai". La nit del 18 d'agost del 2013, el cometa Rose va travessar el cel de la ciutat de Barcelona oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d'aquí uns quants segles. A cau d'orella o de viva veu, encara germinant o a punt de pansir-se, aquesta mateixa nit hi va haver 567 històries d'amor. El llargmetratge n'explica sis.

Coincidint amb l'estrena, el programa "Divendres" va parlar amb el seu director, Dani de la Orden, l'actor Miki Esparbé i el compositor Joan Dausà

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Direcció: Dani de la Orden
Guió: Eduard Solà, Eric Navarro i Dani González
Producció executiva: Bernat Saumell, Alberto Aranda, Jose Corbacho, Andreu Buenafuente, Kike Maíllo i Toni Carrizosa
Intèrprets: Joan Dausà, Francesc Colomer, Jan Cornet, Mar del Hoyo, Laura Díaz, Miki Esparbé, Sara Espígul, Luis Fernández, Marc Garcia Coté, Àlex Monner, Jordi Pérez, Míriam Planas, Mingo Ràfols, Alba Ribas, Santi Ricart, Pau Roca, Bárbara Santa-Cruz, Bernat Saumell, Marta Soler, Elena Tarrats, Cristian Valencia, Clàudia Vega, Peter Vives i Laura Yuste.
Direcció de fotografia: Ricard Canyellas
Música: Joan Dausà