Dilluns, a les 22.40, a TV3

El Marc està desesperat amb el Pau, a "Merlí"

Pau Vilaseca ha agredit una professora i el Marc ja no sap què fer
El Marc parla amb la seva mare mentre els mira el Pau

El Marc parla amb la seva mare mentre els mira el Pau

Dilluns, 24 d'octubre, a partir de les 22.40, arriba el sisè capítol de la segona temporada de "Merlí", la sèrie revelació de Televisió de Catalunya, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat. Aquesta setmana, els peripatètics aprendran alguna de cosa del pensador i polític francès del Renaixement Michel de Montaigne.

Hipàrquia (capítol 18)

El Pau Vilaseca (León Martínez) ha agredit una professora, però el noi l'acusa d'haver-lo insultat. El Marc (Adrián Grösser) ja està desesperat, i la seva mare no l'ajuda. El Merlí (Francesc Orella) hi haurà d'intervenir. La Gina (Marta Marco) confessa al Merlí la seva relació amb el Toni (Pau Durà).

I, a continuació (23.50), recuperem el sisè capítol de la primera temporada: "Schopenhauer​".

La Berta no suporta el Merlí, i s'hi encara. La noia no es vol deixar ajudar pel professor, i fa el possible perquè els amics no li facin el buit. La Gina s'assabenta que el Merlí està embolicat amb la Laia. El Gerard està ansiós perquè farà un treball de classe amb la Mònica.