• Merlí - Sòcrates (capítol 5)
  Veure vídeo

  Merlí - Sòcrates (capítol 5)

  El pare del Joan creu que el Merlí adoctrina el seu fill. La Tània té un problema amb la Berta, i això afecta a la relació amb el Bruno. La Gina retreu al Merlí que hagi suspès al Gerard. El Merlí obliga a l'Ivan a sortir al carrer.

 • Merlí - Aristòtil (capítol 4)
  Veure vídeo

  Merlí - Aristòtil (capítol 4)

  El Bruno i el Pol estudien junts l'examen de català, però aquest encontre acaba malament. L'Eugeni es troba amb dos exàmens sospitosos. La Calduch intentarà ajudar el Merlí per resoldre els seus problemes a l'institut.

 • Merlí - Maquiavel (capítol 3)
  Veure vídeo

  Merlí - Maquiavel (capítol 3)

  La mare del Gerard felicita el Merlí per com fa les classes i per haver animat el seu fill. Arriba una nova alumna: la Mònica. El Bruno creu que suspèn exàmens per culpa de la presència del Merlí a l'institut, i l'amenaça d'anar-se'n a viure amb la seva mare. Què farà el Merlí per retenir-lo?

 • Merlí - Plató (capítol 2)
  Veure vídeo

  Merlí - Plató (capítol 2)

  El Toni, director de l'institut, adverteix al Merlí que s'ha de cenyir a les normes del centre, però el Merlí va a la seva, i proposa als alumnes saltar-se les regles del certamen literari. El Merlí i l'Eugeni es barallen per encarregar-se de l'Ivan, un noi que pateix agorafòbia. El Bruno explica un secret a la Tània.

 • Merlí - Els peripatètics (capítol 1)
  Veure vídeo

  Merlí - Els peripatètics (capítol 1)

  L'arribada del Merlí Bergeron, nou professor de filosofia, a l'Institut Àngel Guimerà, provoca reaccions adverses. Mentre es posa els alumnes a la butxaca, al professorat li molesta la seva manera de ser i de relacionar-se amb la plantilla. A casa, el Merlí intenta recuperar la relació amb el Bruno, el seu fill adolescent.